Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında Buğday Meydanı ve Site İş Hanı ile çevresinden bulunan esnafları ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Adayı Arslan ve ekibi MHP Elazığ İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Arslan seçim çalışmalarına Buğday Meydanı ve Şira İş Hanı’nda devam etti.

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Arslan seçime sayılı günler kala Elazığ’da gitmedik yer gezmedik sokak bırakmayacaklarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Arslan Elazığ’ın barındırdığı sorunlara yönelik çözüm önerilerini de bire bir vatandaşlara anlattı.

Kentte seviyeli bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten Arslan nezaket ziyaretlerine devam etti.

Daha önce kentte bulunan diğer siyasi partileri ziyaret eden Aday Arslan’ın bugünkü durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

Görüşmede Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu’nun da hazır bulundu.

Arslan ve heyetini karşılayan MHP İl Başkanı Semih Işık bu nazik ziyaretten ötürü Arslan ve Saadet Partisi İl Başkanı Hacıbekiroğlu’na teşekkür etti.

IŞIKVER: SEÇİMLER DEMOKRASİNİN BAYRAMIDIR

MHP İl Başkanı Işıkver, “Seçimler demokrasinin bayramıdır. Bizde il olarak çok ciddi bir seçim atmosferindeyiz seçime sayılı günler kala binamıza hayırlı olsuna geldiniz bu daha farklı bir anlam kattı. Haluk Bey siyasetin temiz yüzlerinden ve Elazığ için bir değer ben bu vesile ile tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

ARSLAN: HEPİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK VE UMUT OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama da bulunan Başkan Adayı Arslan ise, “Kıymetli başkanımız Semih Işıkver ve yönetim kurulu üyelerine merkez ilçe başkanlarımıza bize göstermiş oldukları bu hüsnü kâbülleden ötürü teşekkür ediyorum. Şehrimizde yürütülen seviyeli seçim atmosferine katkıda bulunmak anlamında bugün Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret ettik. Dostluğumuzu ve bu şehre katkı sunmak için çabamızı ifade etmek ve yeni dizayn edilen MHP il binasının hayırlara vesile olması dileklerimizi iletmek için buradayız. Bu seçimlerin şehrimizin ve kentte yaşayanlar bireyler olarak hepimizin geleceğine ışık ve umut olmasını temenni ediyorum. Şehrimizin daha iyi bir konuma gelmesi için içinde bulunduğu tıkanıklığı açması için 31 Mart’ta bu karamsarlığın ortadan kalkmasını istiyoruz. Bizimde çaba ve gayretlerimiz bu yöndedir”diye kaydetti.