Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan ve Türkiye’deki nadir tesislerden biri olan 160.000 m2 alana sahip SAKA Holding Entegre Üretim Tesisi yeni personeller alacak.

Binlerce personelin istihdam edildiği Saka Holding’te çalıştırılmak üzere yeni personel alımı gerçekleştirilecek.

Saka Holding Pronto bünyesinde çalıştırılmak üzere şu pozisyonlarda alım olacak.

· Makineciler

· Reçmeciler

· Singerciler

· Overlokçular

· Kompleciler

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı

Saka Holding Pronto personellerine asgari ücretin üzerinde maaş verecek.

Saka Holding bünyesinde çalışmak isteyenler 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.

Saka Holding Adres: Organize Sanayi Bölgesi 46, No:16 / Elazığ

Telefon: 0424 502 53 42 / 0424 502 55 25

Saka Holding tarafından yapılan açıklamada;

Saka Holding Pronto sektörde lider konumunu güçlendirmek ve büyümek amacıyla yola çıkıyor ve bu yolculukta sizin gibi değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmek istiyoruz.

Şu an itibariyle şirketimizde beş yüz nitelikli kişiye iş imkânı sunuyoruz. Makineciler, reçmeciler, singerciler, overlokçular ve kompleciler gibi pozisyonlarda nitelikli deneyime sahip yeni takım arkadaşlarımızla birlikte çalışmak istiyoruz. Ayrıca Saka Holding Pronto olarak çalışanlarımıza sağladığımız avantajlar arasında asgari ücretin üzerinde net maaşta bulunmaktadır. Eğer kariyerinizi yükseltmek, dinamik bir iş ortamında yer almak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz. Saka Holding Pronto’ya katılarak büyüyen ailemizin bir parçası olma şansını kaçırmayın.” denildi.

Editör: Haber Merkezi