"Salçalı Ekmek Festivalinde" İzdiham

Köfteciler sokağında düzenlenen festivalde ücretsiz köfte yenilmesi için fişler dağıtılmaya başlanınca vatandaş hücum etti, ortalık birbirine karıştı.

"Salçalı Ekmek Festivalinde" İzdiham

Salçalı köfteyi marka haline getirmek için düzenlenen salçalı köfte festivalinde izdiham yaşandı.

Ücretsiz köfte yemek için kullanılan fişler dağıtılmaya başlanınca vatandaş dağıtılan fişlere büyük küçük  demeden hücum etti ortalık birbirine karıştı.

Fişleri dağıtan görevliler kargaşaya dayanamayınca elindeki fişleri havaya attı. Görevlilerin fişleri havaya atması ortalığı daha da karışık hale getirdi.  

İŞTE O ANLAR;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erol
Erol - 5 yıl Önce

Ortadoğu'dan insan manzaraları... Yiyeceğiniz şey boydan salçalı, tam yağlı, saçma sapan bir şey, bu tantana niye? Memleketin kalitesi gün geçtikçe düşüyor.

Nihat
Nihat - 5 yıl Önce

Suriye den görüntüler

mehmet
mehmet - 5 yıl Önce

yazık günah gerçekten. sizin yaptığınızı suriyeliler bile yapmaz.

tarık
tarık - 5 yıl Önce

yuh be kardeşim.bu ne rezalet.hindistan sokak lezzetleriyle yarışacak sacma sapan bi köfte icin kendinizi paralamışsınız..

Niyazi
Niyazi - 5 yıl Önce

Köfteci Çırağı fişleri bu havaya atıyor. Toplanan kalabalık itekleyerek tepinerek curcunayla kapışıyor.Bu memleketi bu hale nasıl getirdiniz yazıklar olsun, böyle tanıtım inanın Şırnakta bile olmaz,

Gökhan
Gökhan - 5 yıl Önce

linç,yağma,talan,bedavacılık kültürü halkın genetiğinde var.rezalettt...bu bir yana,bu saçma sapan sözde festivali düzenlemede emeği geçen elazığ belediyesinin vizyonsuzlugu bir yana.Elazığ belediyesinin bir tane kaliteli işi yok.hep uyduruk ve kalitesiz.dünya görüşü,vizyonu yok.

Sarp
Sarp - 5 yıl Önce

Elazığı nasıl bir vizyonsuzlukla yönettiklerinin kanıtı işte bu görüntülerdir...Düzenledikleri festivale bakın.Salçalı ekmek!!!!!!!!! Yemek sayısında Türkiyede 2.sırada olan Elazığın tanıtımı salçalı ekmekle yapılacakmış.herkesin bu saçma sapan köfteyi tanıması lazımmış..Sizin hem ağız tadınız yok hem vizyonunuz yok. Siz buna köftemi diyorsunuz??siz köfte yememişsiniz be.Gelin İzmirdeyim köfte ısmarliyim size.midem bulandı yahu şuraya bak.kalitesizlik her yerde kendini gösteriyor

SIRADAKİ HABER

banner137