Seçimlere az bir süre kala çalışmalarına hız veren MHP Elazığ Milletvekili adayları, şehrin muhtelif yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, destek ziyaretlerini sürdürdü.

MHP ELAZIĞ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OĞUZHAN DEMİR, 2. SIRA ADAYI FAHİR ŞAŞMAZ, 4. SIRA ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ milletvekili adayları Oğuzhan Demir, Fahir Şaşmaz ve Mesut Aksan seçim çalışmalarına kuyumcular çarşısı ile devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdi.

Bu kapsamda Milletvekili adayları Kuyumcular Çarşısında vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi.

MHP ELAZIĞ 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN ÖZBEY

MHP Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, gazi Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Parti Elazığ Milletvekili Adayı Orhan Özbey Gazi Caddesi esnafının sorunlarını dinledi.

MHP ELAZIĞ 4. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MESUT AKSAN

MHP Elazığ 4. Sıra milletvekili adayı Mesut Aksan’da çalışmarına 1. Harput Caddesi esnafını ziyaret etti.

AKSAN: ELAZIĞ’DA EN İYİ SONUCU ALMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Partilerine ilgiden memnun olduklarını ifade eden Mesut Aksan, “Bizlerin tabi ortak adayı Sayın Cumhurbaşkanı. Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti ortak adayı. Onu tartışmıyoruz çünkü o ortak aday ama Cumhur İttifakı içerisinde bizlerde Elazığ’ımızda Milliyetçi Hareket Partisi olarak en iyi sonucu almak, en iyi sonucu alıp size hizmet etmek istiyoruz. Ben bu memleketin insanıyım. Meslek hayatımın kısa bir süresi il dışında geçti ama çocukluğumuz gençliğimiz ve meslek hayatım tamamen Elazığ’da geçiyor. Elazığ’ı biliyorum, Elazığ’daki meseleleri biliyorum yani 1. Harput Caddesi’ni Gezerken neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Hangi sokağın nereye çıktığını bilirim. Hangi evde taziye evi var biliriz yani. Bunları biliyoruz Allah’a hamdolsun çünkü memleketten kopmadık çok şükür. İnsanlarımızın dertlerini de biliyorum, insanlarımızı da tanıyoruz. Elazığ’ın birikmiş olan problemlerini de biliyoruz. Bizim iddiamız şu Cumhur ittifakı içerisi Milliyetçi Hareket partisi en güçlü destek ile şayet desteğinizi alıp seçilme imkanı elde edersek sizin hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gür sesiniz olmak istiyoruz hem aynı zamanda sizin problemlerinizi çözme iradesini ortaya koymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP ELAZIĞ 5. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİ SELEN

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen’de çalışmalarına alışveriş merkezlerinde bulunan esnafları gezerek, destek istedi.

SELEN: İNŞALLAH ESNAFLARIMIZIN YÜZÜ GÜLECEKTİR

MHP Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Sami Selen, “Gördüğümüz kadarıyla insanlarda tatlı bir bayram heyecanı bir alışveriş telaşı azda olsa bir heyecan yaratmıştır. İnşallah esnaflarımızın yüzü gülecektir. İnsanlarımız bayramını daha güzel cicili biçili elbiselerle süsleyeceklerdir. Özellikle çocukları çok fazla gördüm o yüzden cicili bicili dedim. Bizlerde seçim heyecanıyla birlikte insanların Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan teveccühünden dolayı bizdeki heyecan tatlı heyecanı aşmış, bir noktada zirve yapmıştır. Bu da ziyadesiyle bizleri mutlu ediyor. Rabbim 24 Haziran’da bu insanların bu heyecanını Milliyetçi Hareket Partisinden yana kılacaktır inşallah ki görünen o. Son çeyreğe sağlam giriliyor. Allah’ın izni ile 25 Haziran’da da Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacaktır. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.