CHP ile İYİ Parti’nin Elazığ’da ittifak yapıp yapmayacağı konusunda kafalar halen karışık.

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan’ın İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayıyla bir görüşmemiz olmadı bizle görüşmediler sözlerinin ardından CHP’nin Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı kamuoyuna tanıtılmıştı.

 

ŞEKERDAĞ: SAYIN VEKİLİMİZLE BİRLİKTE İTTİFAK OLDUĞUNU AÇIKLAYACAĞIZ

Ardından İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ bir açıklama yapmış Şekerdağ açıklamasında; “Sayın Vekilimiz Gürsel Erol yarın Elazığ’a teşrif edecekler. Bizde Hürriyet Caddesi’nde turistik otelin karşısında orada bir ofis hizmeti açacağız yarın. Hemşerilerimizin hizmetine. Orada Sayın Vekilimizle birlikte, Cumhuriyet Halk Partisiyle birlikte seçim ittifakı olduğunu, Elazığ kamuoyunu birlikte açıklayacağız” demişti.

 

GÜRSEL EROL AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan açıklama geldi. Milletvekili Gürsel Erol, “Yarın gerçekleştireceğim Elazığ programımla ilgili yanlış bir bilgi paylaşımını düzeltmek isterim” dedi.

 

EROL: ZİYARETİMİZ İTTİFAK ADAYI AÇIKLAMAK İÇİN DEĞİL

Milletvekili Gürsel Erol, “Yarın İyi Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Ali ŞEKERDAĞ’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağım. Ziyaretimiz oluşan bir ittifak sonucu adaylığın açıklanması olmayıp diğer partilerin belediye başkan adaylarını da daha önce ziyaret ettiğim gibi başarı dilemek, hayırlı olsun dileklerimi sunmak içindir. Ancak CHP ve İyi Parti arasında olumlu biçimde iller bazında devam eden ittifak çalışması doğrultusunda, Elazığ’daki gelişmeler ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğim” dedi.