AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Ömer Serdar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

SERDAR:15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN FETÖ'NÜN İŞGAL TEŞEBBÜSÜNÜ PÜSKÜRTTÜĞÜ GÜNDÜR

Av. Ömer Serdar, “15 Temmuz, bu milletin bağımsızlığına, onuruna ve istikbaline kast eden elleri kırarak, bir kez daha ve güçlü bir şekilde iradesine sahip çıktığı gündür. 15 Temmuz, kadını erkeği, genci yaşlısıyla milletimizin her bir ferdi, o gece tüm farklılıkları bir tarafa bırakarak, tek vücut halinde FETÖ'nün işgal teşebbüsünü püskürttüğü gündür. 15 Temmuz ihaneti, milletimizin feraseti,  fedakârlığı, cesareti ve mücadelesi sayesinde demokrasi zaferine dönüştü. Karanlık odakların tetikçisi olan hainlerin eliyle atılan bombalar ve sıkılan kurşunların, milletimizin onurlu mücadelesi ve minarelerden yükselen selalarla aydınlığın müjdecisi” dedi.

SERDAR: MİLLETİMİZ MEYDANI DARBECİLERE BIRAKMAMIŞTIR

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Ömer Serdar, “Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri, ne uçakları işe yaramıştır. Gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş edenler, sandılar ki, bu millet korkacak, meydanları, sokakları kendilerine bırakacak, evlerine çekilecek. Ama milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmamıştır. 15 Temmuz akşamı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de darbecilere karşı anında bir tepki ve direnç oluşmuş, halkımız Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek milli iradeye olan bağlılıklarını en üst perdeden haykırmışlardır. Tüm ülkede bu direnci gösterip canları pahasına mücadele ederek şehadet şerbetini içen şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yine 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaralanan gazilerimize sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Bu ihaneti önlemek için göğsünü siper eden aziz milletimize en derin şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.