Elazığ Valiliğinin koordinasyonunda İl Milli Müdürlüğü tarafından başlatılan “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına Sosyal Güvenlik Kurumu Elazığ İl Müdürlüğü de destek vererek kampanya çerçevesinde okul ve öğrencilere dağıtılmak üzere kitap bağışında bulundu.

SGK İl Müdür Yardımcısı M. Sıtkı Erman, Nevzat Mamur ve Levent Karakuş kampanya kapsamında SGK çalışanları tarafından toplanan kitapları Elazığ Valiliğinin koordinasyon müdürlüğüne teslim etti.

DİNİMİZİN İLK EMRİ “OKU”

Müdür Yardımcısı M. Sıtkı Erman yaptığı açıklamada, kitap okumanın çok önemli olduğunu, insanın düşüncesini ve zihin dünyasını geliştirdiğini söyleyerek, “Dinimizin ilk emri ‘Oku’dur. Okumak bilincin davranışa dönüşmesi için çok önemlidir” dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Vedat Demiral ise katkılarından dolayı SGK yetkililerine teşekkür ederek, “Bu kampanya çerçevesinde bağışlanan her kitap çocukların zihin dünyalarına açılan yeni bir kapının anahtarıdır. Kitaplar ihtiyacı olan çocuklara gönderilecektir” diye konuştu.

Beraberlerinde getirdikleri kitapları Şube Müdürü Metin Özgen’e teslim eden SGK yetkilileri hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kurumdan ayrıldı