Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bayındır Memur- Sen Elazığ Şubesi, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla çalışanları ile bir araya geldi.

Bayındır Memur Vdcasino Sen Elazığ Şube Başkanı Ömer Aydoğdu, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum diyerek, “Onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı ömürler diliyoruz. Şiddetin, ayrımcılığın, ötekileştirmenin olmadığı bir dünya diliyoruz. Kadınlar bizim için en değerli varlıklarımızdır. Bugün sembolik bir gün ama kadınlarımız bizim için her an değerlidir” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci ise, “8 Mart Dünya kadınlar gününü tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra biz arkadaşlara pozitif ayrım yapacağız. Biz bunu Özel İdare’de gerçekleştirdik. İnşallah bu kurumlarda da daha güzel, sağlıklı şekilde kadınlarımıza iyi hizmetler veririz. Sağlık, sıhhat diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Bayındır Memur Sen Kurum temsilcisi Metin Kalkancı , “Başta annelerimiz olmak üzere, buradaki kadın arkadaşlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Program pasta kesimi ve çiçek takdimi ile son buldu.