17.si düzenlenen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı, 12-15 Şubat 2024 tarihleri arasında, İran’ın Başkenti Tahran’da başladı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Harput Bölge Temsil Kurulu Tahran Uluslararası Turizm Fuarına katılarak, bölgeyi temsil etti.

Harput BTK Bölge Başkanı Cuma Gülnar, Bölgenin İran’ın zengin turizm potansiyelinden yararlanması için İranlı tur operatörleri ile görüşmeler yapılarak Elazığ’a davet edildiğini belirtti.

Gülnar, Türsab olarak 17.si düzenlenen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı’nda Harput BTK’ya ait standın kurulduğuna işaret ederek, büyük ilgili ile karşılandıklarını söyledi.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

Türkiyen’in gerek üç tarafı denizlerle çevrili olması, gerek dört mevsimin yaşanabilmesi gerekse topraklarında daha önceden ev sahipliği yaptığı medeniyetlerin kültürlerinden aldığı etkileşimle kültürel miras ve turizm potansiyeli açısından çok yüksek bir ülke olduğuna dikkat çeken Gülnar,” Türkiye’den fuara Van, Erzurum, gibi birçok şehrimizin acentalarından katılımcılar bulunmaktadır. 17.si düzenlenen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı, Ülkemizin tanıtımı için çok verimli geçmektedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi