Ülkü Ocakları Elazığ Şubesi tarafından, “Turana Doğru Gençlik Şöleni” düzenlendi.

Yakup Kılıç Spor Merkezi’nde düzenlenen şölende Ahmet Öngel, Ahmet Şafak ve Ali Kınık sahne aldı.

Şölene MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Merkez İlçe Başkanı Onur Köseli, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, ülkücü camia ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BOZKURDUN SESİNDEN ÇAKALLAR ÜRKSÜN”

Şölenin açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Ali Çiçek Şiirle sözlerine başlayarak,  “Tanrı dağı ülkü diye yanarken, Hain batı gizli pusu atarken, Türkistan el açıp dua ederken, Aşsın Türk ordusu turana doğru, Dedi ya şu Gökhan koskoca Türksün, Bu dava Altaydan cihana sürsün, Bozkurdun sesinden çakallar ürksün, Varsın Türk ordusu turana doğru”ifadelerini kullandı

“ÜLKÜ OCAKLARIMIZIN HİSSİYATI TAKDİRE ŞAYANDIR”

MHP İl Başkanı Semih Işıkver ise konuşmasında, “Son yıllarda, özellikle gençliğimizin en büyük düşmanı olan milli bilinçsizlik, cehalet gibi konularda Ülkü Ocaklarımızın hissiyatı takdire şayandır. Ülkü ocaklarımız gençliğimizi savunmasız bırakan, korumasız bırakan sistemin eğitim anlayışına çok ciddi bir mücadele başlatmıştı” diye kaydetti.

“TALEBİMİZ NE YAZIK Kİ SULANDIRILMIŞ”

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Elazığ’da bir devlet hastanesi olsun isteğimiz ve talebimiz ne yazık ki sulandırılmış ve hastanenin yeri ile ilgili hastanenin geleceği ile ilgili açıklamalar yapılmıştı. Bizde Allah bize şanlı bir zaferle Elazığ Belediyesini aldıktan sonra orada belediye hastanesi kuracağımızı ilan etmiştik” ifadelerini kullandı.

Protokol üyelerinin konuşmasının ardından sahneye Ahmet Öngel çıktı.

Ardından sahneye Ali Kınık çıktı. Kınık’ın eserlerine salondakilerde eşlik etti.

Şölende son olarak Ahmet Şafak sahne aldı.

Şafak, salonun coşkusuna coşku kattı.