Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretini ve sevkiyatını önlemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontroller esnasında 2 şahısta 3 kilogram kubar esrar, 1 adet pompalı tüfek, 1 adette kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 03 Ocak 2019 tarihinde yapılan çalışmalar sırasında; ilimiz Bingöl yolu üzerinde şüpheli görülen bir araç ekiplerimiz tarafından durdurulmak istenilmiş, araçtan elindeki poşetle inen bir şahıs yaya olarak diğeri ise araçla birlikte kaçmış olup meydana gelen kovalamaca sonucunda her 2 şahısta yakalanmıştır. Poşette yapılan incelemede içerisinde 3 kg kubar esrar olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca, şahısların ikametinde de suç unsurları olabileceği değerlendirilerek yapılan aramalarda 1 adet pompalı tüfek ile 1 adet kurusıkı tabanca da ele geçirilmiştir. Şahıslar, haklarında yürütülen adli tahkikat sonucunda aynı gün sevk edildikleri adli mercilerce Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan tutuklanarak ceza evine gönderilmişlerdir” şeklinde duyuruldu.