Sivrice’nin Gözeli köyü mezralarında yapılan yol çalışmalarında, yapılan işten arta kalan miktarı bazı mezralarda kullanmak amacıyla yapılan çalışmada 1.5 km. çalışma yapılarak, bir evin önüne kadar asfalt yol yapılırken, ana yolun 200-250 metre yanındaki 3-4 evin bulunduğu yerleşim alanına asfalt yapılmaması tepkilere yol açtı.

Gözeli Köyü mezrasında yaşayan Kemal Canbay adlı vatandaş,2017 ve 2018 yılları yatırım programında yer almasına rağmen, yollarının yapılmadığını iddia ederek, yetkililerden destek istedi.

“BÜTÜN MAHALLELERİN YOLLARI YAPILDI, BİZİMKİ KALDI”

Canbay, "Sivrice’ye bağlı, Gözeli Köyü’ndeyiz. Gözeli Köyü 2017’de 8 kilometre asfalt programına alınmıştı. Bütün mahallelerin yolları yapıldı, bizimki kaldı. Bezigölü Mahallesinin ki. Kendilerine sorduğum zaman dediler ki; mezraları birbirine bağlayan grup yolu yapılacak 2018’de. Grup yolu yapıldığı zaman sizinki de programa alınacak, yolunuz o zamana yapılacak. 2018’de grup yolu yapıldı, yine bizimki yapılmadı. Mezraları birbirine bağlayan grup yolunun üzerinde mezralar var. 500 metre mesafede. Oraya gidildi programda olmadığı halde. Fakat bana gelince senin yolun programda yok denildi. O da şantiye gittikten sonra söylendi” dedi.