Elazığspor’da yabancı futbolcular Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra’nın ilimize ne zaman dönecekleri konusundaki belirsizlik devam ediyor.

Bordo-Beyazlı temsilcimizde, kulüp yetkilileri tarafından elde kalan tüm futbolculara 2. Etap Kampı’nın bugün başlayan başlangıç tarihi iletilirken, günün tek çalışmasına Malili futbolcular Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra’nın mazeretsiz olarak katılmadıkları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre her iki futbolcuya da gerekli tebligatın yapıldığı ancak bu futbolculardan da haber alınamadığı bildirildi.

Alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini feshetmek için FIFA’ya başvuran ve serbest kalacağı günü bekleyen Moussa Bagayoko, 11 Ocak Cuma günü de ödeme yapılmaması durumunda Elazığspor ile olan mukavelesini tek taraflı olarak feshetme hakkını elde edecek.

Moussa Bagayoko’nun bu nedenle Elazığ’a dönmeyeceği tahmin edilirken, Elazığspor’un bir diğer Malili futbolcusu İdrissa Diarra’nın ise kulüpten uçak bileti beklediği ve şu an için ülkesinde bulunduğu bildirildi.

Öte yandan Elazığspor’un bir diğer yabancı futbolcusu Lamine Diarra’nın ise kulüp yetkilileriyle görüştüğü ve Pazartesi günü Elazığ’a gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere Lamine Diarra geçtiğimiz günlerde takımdaki geleceğine yönelik açıklamalarda bulunmuş ve sözleşmesini feshetmeyerek sonuna kadar savaşacağını belirtmişti.