Elazığ’da düzenlenecek olan Dr. Said Sözühikmet’in çıkarmış olduğu “Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri” isimli kitabın imza günüyle ilgili program koordinatörleri, Cem Güleç ve Şahin Çubuk www.elazigsonhaber.com internet haber sitesini ziyaret ettiler…

 

 

 

Elazığ Batı Kitap Kırtasiye tarafından 6 Mayıs­ Cumartesi saat 14.00 da Batı Kırtasiye Çaydaçıra şubesinde imza günü ve söyleşi gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan etkinliğe Türkiye’nin ünlü isimleri olan Tolgahan Sayışman, Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbanı de katılacak ve vatandaşlarla bir araya gelecekler.

 

 

 

Program Koordinatörlerinden Cem Güleç, “Bu kitabı bizlere, tüm genç arkadaşlarımıza ve insanlığa kazandıran Dr. Said Sözühikmet hocamıza ve yaşam koçumuza teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bu kitabın tanıtımları için memleketimize gelecek olan sanatçı ve oyunculara da teşekkür ediyoruz. Bu program kapsamında bizlerin isteği, bu mükemmel eseri Elazığlı vatandaşlarımızla buluşturmaktır” dedi.

 

Program koordinatörlerinden Şahin Çubuk ise, “Bu kitabımızın bütün vatandaşlarımız tarafından okunmasını istiyoruz. Bizi ancak öyle anlayabilirler. Hocamız Dr. Said Sözühikmet’in bize verdiği bu kazanımı değerlendirmemiz amaçlı düzenlediğimiz bu imza gününü gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullanarak bütün vatandaşları imza gününe davet etti.