Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni yaşandı. Eski Başkan Avukat Erhun Karakuş görevini Ömer Ateş’e devretti.

Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Ateş, bu güne kadar davalarına sadakatten taviz vermediklerini kaydetti.

ATEŞ: DAVAMIZA SADAKATTEN HİÇBİR TAVİZ VERMEDİK

Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Ateş, “ Muhtarım Erbakan hocamızı tanıma ve davamıza hizmet etme şerefini bahşetti. Buda bizim en büyük şükür sebeplerimizden biridir. Bugüne kadar davamıza sadakatten hiçbir taviz vermedik. Bundan sonrada aynı sadakat ve samimiyet ile çalışacağız inşallah” dedi.

Başkan Ateş, Karakuş’un görevden alınmadığını, bir değişim yaşandığını kaydetti.

ATEŞ: GENEL MERKEZDE GÖREVLENDİRİLECEĞİ İÇİN BU GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMIŞTIR

Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Ateş, “ Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş görevden alındı şeklinde bir ibare basına yansıtıldı bu doğru değildir. Erhun Bey genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından genel merkezde görevlendirileceği için bu görev değişikliği yapılmıştır. Özellikle bu konunun düzeltilmesini rica ediyorum. değerli kardeşlerim davamız haktır yolumuz bellidir” ifadelerini kullandı.

Eski Başkan Erhun Karakuş da, görev süresi boyunca kendisine destek verenlere teşekkür ederek, Milli görüşü Elazığ’da iyi bir noktaya getirdiklerini ifade etti.

KARAKUŞ: ÜÇ YIL BOYUNCA BİZLERE VERDİKLERİ SONSUZ DESTEK, GÜVEN VE TEVECCÜHTEN DOLAYI BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eski Başkan Erhun Karakuş, “ 2019 yılı Eylül ayından beridir büyük bir onur, gurur ve şerefle taşımış olduğum Yeniden Refah Partimizin hünkar mahfili Elazığ İl Başkanlığı Görevini Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin uygun görmesi ile kıymetli dava büyüğümüz ağabeyimiz yeni il başkanımız Ömer Ateş beye bugün devretmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Görev yaptığım üç yıl boyunca gerek aramıza katılıp sonra ayrılan gerek gençlik kollarımız gerek kadın kolları teşkilatlarımız gerek il yönetim kurulu üyelerimiz ve gerekse de üç yıl boyunca Elazığ’da ter döken çok kıymetli ilçe başkanlarımız ben bütün teşkilat mensuplarımıza üç yıl boyunca bizlere verdikleri sonsuz destek, güven ve teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Karakuş, görevden alınmadığını bir görev değişimi yaşandığını vurguladı.

KARAKUŞ: GÖREVDEN ALINMA DURUMU SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Eski Başkan Erhun Karakuş, “ Herhangi bir şekilde görevden alınma durumu söz konusu değildir bunun düzeltilmesi gerekir. Bugün görev değişimi olsa da velev ki görevden alınsak ta emin olun hiçbir yere gitmeyeceğiz biz buradayız her daimde burada olacağız” dedi.