AK Parti İl Teşkilatı tarafından yeni bir çalışma başlatılıyor. Çalışmanın adı Teşkilat Akademisi Mahalle Çalışmaları.. İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yeni projenin detaylarını açıkladı

YILDIRIM: YENİ BİR ÇALIŞMAYA START VERİYORUZ

Yıldırım, “Bu hafta sonu Cumartesi saat 10:00 ile 14:00 arasında teşkilat akademisi mahalle çalışmamızla yeni bir çalışmaya start veriyoruz.  ARGE başkanımız, genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen nezaretinde bu çalışmamız devam ediyor. Yarın da dört tane önemli katılımcımız var. Bunlardan bir tanesi daha önceki teşkilat başkanımız Mustafa Taşbey, Tarkan Zenginbey, Zafer Şahinbey ve Vehbi Vakkasoğlu. Bunlar da teşkilat akademisi mahalle çalışmalarımıza katılacak katılımcılar” ifadelerine yer verdi.

Yıldırım, kendilerini yenileyen bir parti olduklarının altını çizdi..

YILDIRIM: BİZ BU ÜLKEYE AŞIĞIZ

Yıldırım, “Kendini yenileyerek ve güncelleyerek yoluna devam eden çok önemli bir siyasi hareketiz. Aynı zamanda bu siyasi hareketin en önemli ifade biçimlerinden bir tanesi de ülkeye adanmışlıktır. Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yol arkadaşlarının bu hayata bakış biçimindeki en önemli kriterlerinden bir tanesi adanmışlık felsefesidir, adanmışlık yaklaşımıdır. Sıradan bir siyasi parti anlayışı içerisinde hareket etmediğimizi her fırsatta gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Biz bu ülkeye aşığız, biz bu ülkede doğduk, bu ülkede yaşıyoruz, ekmeğimizi de bu ülkede kazanıyoruz, Allah nasip ederse bu ülkede de öleceğiz. Onun için bu ülkeye sevdalı insanlar olarak şemsiyesi altında hizmet etmeye çalıştığımız AK Parti büyük ailesiyle beraber yolumuza devam ediyoruz” dedi.