Akçakiraz, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi Belde Belediyeleri Ovakent aktüel sayfası işbirliğiyle YKS öncesi öğrenciler için moral ve motivasyon yemeği etkinliği düzenledi.

YILMAZ: GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİ

Saray Sofrası işletme Sahibi Abdulkerim Yılmaz YKS öncesi öğrenciler için bu anlamlı programı düzenleyenlere teşekkür ederek, “Sınav öncesinde çok güzel bir program düzenledik. Gençlerimiz için moral ve motivasyon sağlayacak bu yemek. Bu programı düzenleyen kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim için her zaman önemli.” dedi.

KAYA: SINAV SİZİN İÇİN SON DEĞİL

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, gençlerimiz bizlere yol ve ışık olacak diyerek, “Bize ışık olacak, bize yol tabelası olacak gençlerimizi burada ağırlamaktan son derece mutluyu ve gururluyuz. Rabbim yarınki sınavınızı kolaylaştırsın. Başarılı bir süreç yaşarsınız inşallah. Sınav sizin için son değil. Başka alternatifleri de olacak. Üzülmeyin, gerilmeyin” diye kaydetti.

YEŞİLTARLA: BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Yazıkonak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamza Yeşiltarla’da, “Biz gençlerimize güveniyoruz. Hepsinin gözlerindeki ışığı görüyoruz. Hepsi cıvıl cıvıllar. Ve inanıyorum ki bu salonda geleceğin bilim adamları, hukukçuları, doktorları çıkacak. Çünkü 4 beldemiz bu potansiyele sahip” ifadelerini kullandı.

ÖZER: VEDALAR ZOR DİYE ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ HER VEDA BİR BAŞLANGIÇ

İngilizce Öğretmeni Fatma Özer ise, “Bu yollardan geçmiş biri olarak içinde bulunduğunuz durumu hissediyorum. Başlangıçlar çok güzel ama vedalar zor. Vedalar zor diye üzülmeyin çünkü her veda bir başlangıç. Güzel başlangıçlar yapacağınız bir yolun başındasınız.” diye kaydetti.

AKBAY: ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Ovakent Aktüel Sayfası Sahibi Beytullah Akbay öğrencilere başarılar dileyerek, “Biz Ovakent Aktüel Sayfası toplumsal bütün konularda boy göstermiş bir sayfayız. Yine öğrencilerimizin yanında olduk. Moral ve motivasyon olur bu yemek” dedi.

 

Eğitimci Aydın Albayrak’ta öğrencilere sınavda yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.