Yöntemim İlkokulu ve Ortakokulu, 3. Dönem mezunlarını uğurladı.3. Yıldır Elazığ’da eğitim ve öğretim veren Yöntemim Okulları mezuniyet törenine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, veliler, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı.

“SEVGİLİ ÇOCUKLAR VE KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN GAYRETİ GÖZ ARDI EDİLEMEZ”

Yöntemim Okulları Kurucusu Nedim Durgungül, gençlerin yetişmesi için Doğu Anadolu’nun en iyi okulunu oluşturduklarını ama bu okulu en iyi yapmada öğrencilerin ve öğretmenlerin çabasının daha büyük olduğunu söyleyerek “ Fiziki şartalar önemli ama asıl bu okulu dolduran bu fiziki şartalar doladuran siz sevgili çocuklar ve kıymetli öğretmenlerimizin gayreti göz ardı edilemez” dedi.

Yöntemim Ortaokulu Müdürü Eniz Erkan da törende yaptığı değerlendirmede, yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirterek, liseye geçecek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.Ardından mezun olan ortaokul öğrencileri adına Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın oğlu Burakhan Kaldırım konuştu.

“BAŞKA LİMANLARA YELKEN AÇSAK DA BU LİMANI UNUTMAYACAĞIZ”

Burakhan Kaldırım konuşmasında “ Bu gün bu buruk acının sebebi bizi yetiştiren öğretmenlerimizden ve arkadaşlarımızdan ayrılmamız. Okulumuzu başarıyla ve sağlıkça ile bitirmek. Gelecekte daha güzel başarıla imza atmak her zaman hedefimiz olmuştur. Bu hedefler doğrultusunda yılmadan koşmak çalışmak, çabalamak görevimiz. Bu görevi yerine getirirken bize ışık olan önümüzde ki problemleri açmak için yardımcı olan öğretmenlerimize arkadaşlarım adına bütün kalbim ile şükranlarımı sunuyorum. Yeni denizde yelken açmak için bu denizi terk etmenin zamanı gelmiştir. Şunu söylemek gerekir ki biz bu denizin limanına her zaman uğramayı bir vefa göstergesi olarak algılamayı her zaman göstereceğiz. Başka limanlara yelken açsak da bu limanı unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

“EĞİTİM KURUMLARI GERÇEKTEN ÖNEMLİ”

Oğlunu tebrik eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, eğitimin ve eğitim kurumlarının önemine vurgu yaparak “ Ben böylesine güzel bir günde böylesine güzel bir etkinlikte hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Burakhan konuştu. Bende de iyi konuştu. Eğitim kurumları gerçekten önemli. Göz bebeğimiz gibi baktığımız eğitim kurumları. Siz de çocuklarımıza göz bebeğiniz gibi bakıyorsunuz. En büyük kıymetlilerimiz. En büyük ve en değerli varlıklarımız. Onların en iyi şekilde yetişmesini vatana millete faydalı olacak şekilde yetişmesi. Topluma, insanlığa faydalı olacak şekilde yetişmesini, ailelerine, anne ve babalarına yaraşır bir şekilde yetilmelerini hepimiz arzu ediyoruz arzuluyoruz” şeklinde konuştu.