Yeniden Refah partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Başkanı Ömer Ateş yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Aday Septioğlu sanayi mahallesi ile PTT Meydanı, Hürriyet caddesi ve 2.Harput caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Septioğlu’nun ilk durağı Sanayi Mahallesi oldu.

Mahalle esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Septioğlu talepleri dinledi, hemşehrilerinin desteğini istedi. 

Mahalle sakinleri Aday Sepitoğlu’na mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getirdi.

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Septioğlu, “Biz bu şehrin doğusundan batısına güneyinden kuzeyine bütün mahallelerimizin ve burada yaşayan hemşehrilerimizin şuan yaşadıkları sorunları biliyoruz. Bunları tespit ettik ve bu sorunlarla nasıl başa çıkacağımızın çözüm yollarını da belirledik. Bu şehirdeki tüm hemşehrilerimize her mahallemize gereken hizmeti yapmak ve sorunları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çabalarımız sonuç verir hemşehrilerimizin desteğiyle göreve layık görülürsek şayet ilk işimiz şehrimizin hizmet noktasında geri kalmış ve eksiklikleri olan mahallelerimizdeki sorunları gidermek olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi