Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimleri için STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Septioğlu, çalışmaları kapsamında Elazığ Şoförler Odası, Zeki-DER, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği, Parçikanlılar Derneği, Sivriceliler Derneği ile Güneykent Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Septioğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Elazığ Şoförler Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Şevket Toraman ve oda üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Zaza Eğitim Kültür ve İhya Derneğine geçen Septioğlu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zaza Eğitim Kültür ve İhya Derneği Başkanı Av. Talip Ersöz, “Bizler dernek olarak daha önce de Faruk Septioğlu’na desteğimizi açıklamıştık. Süreç içerisinde sonuna kadar arkasındayız. “dedi.

Başkan Adayı Septioğlu ve beraberindeki heyetin bir diğer durağı da Palu Kültür ve Dayanışma Derneği oldu.

“Faruk Septioğlu bizlere emanettir.” Diyen Palu Der başkanı Fadıl Ülgen ziyaretlerinde dolayı Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’na teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, daha sonra Sivriceliler Derneğine geçerek dernek başkanı Çetin Özmen ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ile temas halinde olacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bizler seçim çalışmalarımız kapsamında sivil toplum kuruluşlarımızla temasta olmaya devam edeceğiz. Bölgesel ve mahalleler bazında bir takım sorunla şikâyetler iletildi. Bunların birçoğu zaten tespit ettiğimiz eksiklikler olduğu için sorunu gidermek adına gereken bütün çözüm yolları hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. Yeniden Refah Belediyeciliğini Elazığ çok beğenecek ve bu anlayışın hâkim olması adına desteğini esirgemeyeceğinden hiç şüphemiz yok. Sivil Toplumun ve hemşerilerimizin sorunlarıyla hemhal olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek
Editör: Haber Merkezi