Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, adaylığını resmen duyurarak Sivrice İl Başkanlığında hemşerileri ile bir araya geldi.

Irmak, Yeniden Refah Partisi Sivrice İl Başkanlığına; Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Yeniden Refah Partisi İl Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar ve parti teşkilatı ile gitti.

Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek

Başkan adayı Irmak’a başarılar dileyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, milli görüşün sancağını Sivrice’nin en tepesine dikeceklerini ifade etti.

Başkan Ateş, “İnşallah belirlediğimiz tüm adaylar beldelerinde ve ilçelerinde Milli Görüş’ün Sancağını dikeceklerdir. Şimdide Sivrice de Ebubekir Irmak kardeşimizle aynı şekilde Havaalanında otobüsün üstüne çıkararak adaylığını açıklamıştık. Şimdide başvurusunu alarak, rozetini takacağız” dedi.

Birçok proje ile milli görüş belediyeciliğini harmanlayacağını ifade eden Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak,” Kapım herkese açık şeffaf bir yönetim anlayışını yaşatacağım” dedi.

Başkan Adayı Irmak, “Belediyecilik uzun soluklu bir hizmet yoludur. Bu yolda geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımıza ışık olacağından vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın. Dün olduğu gibi bugünde kapımız herkese tamamen açık, şeffaf bir yönetim anlayışını yaşatacağım. İlçe halklarımın menfaatlerini her zaman ön planda tutacağıma ve hem ilçeme hem de halkıma birçok fayda sağlayacağı projelerle milli görüş projeciliğini tamamlayacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Ateş, Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’a parti rozetini taktı.

 

Editör: Haber Merkezi