Elazığ’da Alt Geçidi Su Bastı Elazığ’da Alt Geçidi Su Bastı

Elazığ Günebakış Gazetesi kuruluşunun 17. Yılını Kutluyor.

Günebakış Gazetesi yaptığı haberlerle toplumun sesi olmaya uzun yıllardan beri devam ediyor. Tarafsız haberleriyle her zaman adından söz ettiren Günebakış Gazetesi, ilkelerinden ödün vermeden şehrin problemlerini masaya yatırıyor.

Sağlam kadrosu ile hız kesmeden yayın hayatını sürdüren Günebakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Doğan “ Biz her zaman haberlerimizi şehrin bir adım daha ileri gidebilmesi için yazdık ve yazmaya devam edeceğiz. Zor bir meslek icra ediyoruz ama Elazığlıların duyuramadıkları ses olmanın gururunu yaşadık ve yaşıyoruz” Dedi.

“Şehrin çıkarlarını her şeyin üzerinde tuttuk” diyen Günebakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Doğan; “ Biz bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içiyorsak tabi ki de önceliğimiz Elâzığ olmalı. Şehrimizin her zaman daha iyi yerlere gelmesi için eleştiri yapmamız gerektiği zaman sözümüzü sakınmadan eleştirilerimizi yaptık aynı zaman da takdir edilmesi gereken bir durumda da kurum, kişi ayrımı gözetmeden yapılan işi takdir ettik. İlkelerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Her zaman ilkelerimiz doğrultusunda hareket ettik. Hiçbir zaman bir beklenti içerisinde olmadık bizim için en önemli şey okurlarımızın bizleri takdir etmesi sağ olsun onlar da her zaman arkamızda durdular.” İfadelerini kullandı.

“Çizgimizi bozmadan bu günlere kadar geldik çok daha güçlü bir şekilde çok uzun yıllar yayın hayatımızı sürdüreceğiz.” Diyen Doğan, “Günebakış gazetesi 17. Yılında daha da güçlü. Bizleri bugünlere taşıyan değerli okurlarımız, yazı işleri müdürümüz, muhabirlerimiz, editörlerimiz, dizgicimiz, baskıcımız, dağıtıcımız, köşe yazarlarımız ve stajyerlerimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güçlü bir ekiple 17. Yılımızın çok daha verimli geçeceğine inanıyorum. Bizler ilkelerimizden sapmadan Elâzığ’a bakış açınız olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Medya gurubumuz olarak Günebakış Gazetesinin 17. yılını kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi Erhan Doğan olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.