Elazığ’a gelen Almanya Türk Federasyon Üyesi Faruk Deniz, Fransa Türkiye Atlantik Bölge Başkanı Esat Tanbanyeli, Kıbrıs’ta yaşayan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Naim Aydoğu ile birlikte medya kuruluşumuzu ziyaret etti.

Ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz tarafından ağırlanan heyetinde gündeminde 31 mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler vardı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları eski Başkanı Naim Aydoğdu, Doç. Dr. Aygen’e destek olduklarını belirterek, Elazığ’da bir değişimin yaşanacağına inandıklarını söyledi.

Naim Aydoğdu, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Murat Aygen hocamıza destek vermek amacıyla buradayız. Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşıyorum. Geçmiş dönemde de Elazığ’da Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. Ondan önceki zamanlarda Ülkü Ocakları Genel Merkezinde yıllarca Genel Başkan Yardımcılığı yaptım. Burada yıllardır 13 Eylül sonrası ilk defa Ülkücü Camia bir arada geçmişiyle bugünüyle. Ciddi bir psikolojik hava yakalanmış vaziyette. Elazığ halkıda Belediye Başkanı noktasında değişimden yana tavır koymuş vaziyette. Bu değişimde inşallah arkadaşlarında gayretiyle Milliyetçi Hareket Partisi adına olacak diye düşünüyorum” dedi.

Almanya Türk Federasyonu Üyesi Faruk Deniz de, şehrin sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini ifade ederek, liyakat sahibi Doç. Dr. Aygen’e destek vermek için şehrin sokaklarında çalıştıklarını vurguladı.

Faruk Deniz, “Kalbi ve yüreği Elazığ için atan, Elazığ’ın derdi ile dertlenen sorunlarını bilen, maalesef yıllar önce bu şehirden ayrılıp Almanya’da yaşayan bu şehrin bir evladı olarak, bu şehrin her sokağında ayak izleri olan birisi olarak bu şehrin sorunlarını kendi sorunumuz olarak biliyoruz ve bu şehir güzel yönetilmiyor. Bu şehir ehil insanlar tarafından yönetilmiyor. Bu şehirde yaşarken mutlu olabileceğimiz, plan ve projelerin hayata geçirebilmesi için ehil, liyakat sahibi Doç.Dr. Murat Aygen hocamıza katkı sağlamak için, Dünya’nın farklı ülkelerinden arkadaşlarımız Elazığ’a geldi şuan da Elazığ’da sokaklarda çalışıyoruz” dedi.

Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı
Editör: Haber Merkezi