GÜNDEM

İdrissa Diarra’ya Menemen Bld. Spor Talip

Birevim Elazığspor’un sözleşme uzatma teklifine yanaşmayan Malili Futbolcu İdrissa Diarra takımdan ayrılmakta kararlı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor’un talip olduğu futbolcuyla Elazığspor’un bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

TFF 2. Lig’e düştüğü için yabancı futbolcu oynatamayacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden İdrissa Diarra’nın mukavelesini uzatıp bu futbolcuyu spor toto 1. Lig veya süper lig takımlarına kiralamak istiyor.

 Liglerin sona ermesinin ardından tatil için ülkesi Mali’ye giden genç futbolcu, telefonla kurulan ilk temasta takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un sözleşme uzatıp başka bir takıma kiralama teklifini geri çeviren ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan İdrissa Diarra’nın kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Başarılı futbolcuya en ciddi teklifi Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Menemen Belediyespor’un yaptığı öğrenilirken, Diarra’nın nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

Öte yandan İdrissa Diarra, sözleşmesi devam ettiği için Elazığspor’un izni olmadan herhangi bir kulübe imza atamayacak. Bunun bilincinde olan genç oyuncuyla ilerleyen günlerde Başkan Selçuk Öztürk ile yeni bir görüşme yapılacağı öğrenilirken, Başkan Öztürk’ün Diarra’yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.