Tamamen ücretsiz hizmet verecek olan kulüp, iş dünyasına, bürokrasiye, adalet ve akademik camiaya, sağlık, silahlı kuvvet ve emniyet mensuplarımıza davet usulü ile çağrıda bulunup, bu hizmeti gerekli dokümanı, altyapı hizmetlerini ücretsiz sağlayacak.

Çalışmadaki temel amaç ilin ve bölgenin mevcut sosyo ekonomik potansiyeli ile ilgili yurtdışı ilişkilerini kuvvetlendirmek.

Proje Genel koordinatörlerinden Ergün Aslan ve Emre Hamedi amaçlarını anlatı.

Ergün Aslan, “Kuracağımız İngilizce dil kulübüyle tamamen ücretsiz bir şekilde ilimizin iş dünyasına bürokrasisine özellikle ihracat noktasında mücadele eden iş dünyası insanımıza üst düzey Polis, Asker, sağlık camiamıza İngilizce yabancı dil konuşma noktasında altyapısal olarak tamamen ücretsiz bir şekilde destek verecek bir dil kulübü teşekkül etme noktasında çalışmalarımıza başladık. Bizim amacımız ilimiz bölgemiz çok önemli altyapı kaynaklarına sahip. Fakat bu altyapı kaynaklarını ekonomik değere dönüştürme noktasında ciddi sıkıntıları var. Bu hususları aşmak için yapmamız gereken çalışmaları göz önünde bulundurduğumuz zaman önümüzdeki en büyük engelin dil konusu olduğunu gördük” dedi.

Emre Hamedi,  “Günümüzde okullarda verilen İngilizce eğitimleri gramer ve teknik üzerine olduğu için pratik konusunda bazen yetersiz kaldığı zamanlar olabiliyor. Bunun içinde bu tarz konuşma gruplarının konuşma aktivitelerinin olduğu yerler çok faydalı olabiliyor. Her yaştan her kesimden insanların gelip hem sosyalleşebileceği hem de İngilizce konusunda geliştirebileceği bir proje planladık bu konuda da herkesi bekliyoruz” dedi.      

Proje Bürokratik İlişkiler Sorumlusu Abdullah Yalınkılıç İngilizce hem bilimin hem ticaretin hem de dünyanın dili” dedi.

5 Mayıs’ta Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 5 Mayıs’ta Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Abdullah Yalınkılıç, “Bu projeyi uzun zamandır düşünüyorduk ve hayata geçirdik hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. İngilizce hem bilimin dili hem ticaretin dili hem dünya dili bu yüzden çok faydalı olacağına inanıyoruz.  Bütün davet ettiğimiz insanların buraya geleceğini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yabancı Dil Eğitim Koordinatörü Mehmet Dursun faydalı bir çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade etti.