Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu Elazığ Öğrenci Kongresine yurt ve yurtdışından içinden katılan misafirler, kürsü başı programında gönüllerince eğlendi.

Programa Belediye Başkan Yardımcıları Nazif Bilginoğlu, Mustafa Pirinççi, öğretim üyeleri, kamu kurum müdürleri de katıldı.

Topluluğun Elazığ Danışmanı Prof. Dr. Pınar Tatlı Seven, kongreye alanında uzman isimlerin katıldığını kaydetti.

SEVEN: GÜZEL BİR KONGRE OLDU

Seven, “Bugün kongremiz başladı. Uluslararası katılımlı bir kongre. Türkiye’nin bir çok yerinden bir çok veteriner fakültesinden öğrencilerimiz geldi. Bu yüzden çok mutluyuz. Güzel bir kongre oldu. Ayrıca alanında çok başarılı hocalarımızda buradalar. Yarında devam edecek. Elazığ’da böyle bir organizasyon yapmanın başarmanın mutluluğunu taşıyoruz” dedi.   

Elazığ Öğrenci Topluluğu Eş Başkanı Mısra Kılıç, kongrede dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye’den bir çok katılımcının yer aldığını ifade etti.

KILIÇ: ÇOK MUTLUYUZ

Kılıç, “Elazığ’da böyle bir kongre gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye’nin dört bir yanından farklı yerlerden gelen öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte burada bilimsel bir kongre gerçekleştiriyoruz. Hepimiz çok mutluyuz. Elazığ’ımızda böyle bir etkinlik yapmanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kaydett.

Topluluğun Tunus Başkanı Nesrin Tahari de “Elazığ’ı oldukça beğendim. Herkesi Tunus’a da bekliyoruz” dedi.