İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül seçim çalışmaları kapsamında, Elazığ İl Özel İdaresi ve Elazığ Adliyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’e ziyaretlerinde İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar ve İl Teşkilatı da eşlik etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i makamında ziyaret eden Özgül, çalışmalara dair istişarelerde bulundu.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

İl Özel İdaresi personellerini de tek tek ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Elazığ Adliyesini ziyaret eden İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, vatandaşlarla ve çalışanlarla bir araya gelerek destek istedi.

“Projelerimizi Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Hazırladık” diyen İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Özgül, “Seçim çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Bizlere, gönüllerini açan çalışanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Allah nasip eder, Belediye yönetimini kazanırsak ‘Kantin Kart’ projemizle ihtiyacı olan tüm öğrencilerimize maddi destek sağlayacağız. Ben, gözlerimle şahit oldum. Paraları olmadığı için bir tostu iki bölüp yiyen kardeşleri gördüm. Biz, bunlara müsaade etmeyeceğiz. ‘Kantin Kart’ projemizle ihtiyacı olan öğrencilerimize kart vereceğiz. Okul kantinlerinde istedikleri ürünü yiyebilecekler. Ayrıca bu proje ile kantinci esnaflarımıza destek olmuş olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi