GÜNDEM

Karakoçan Heyeti Başkan Dumandağ’ı Ziyaret Etti

Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey ve Karakoçan Heyeti Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 'ı ziyaret etti.

“BİZDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”

Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ticaret Borsası Başkanının Dumandağ’ın ilçeye katkılarını esirgemediğini belirterek, “Bugün Karakoçan ilçesi heyeti olarak Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mehmet Ali Dumandağ beyefendiyi ziyarete geldik. Karakoçan olması sebebiyle çok yakinen bize desteğini esirgemeyen her türlü platformda bizi destekleyen değerli bir büyüğümüz. Kendisi bizleri nezaketen kabul ettiler. Teşekkür ediyoruz kendisine. Hem ilçemizin sorunları hem ziyaret maksatlı böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Belediye fen işleri müdürümüz, yazı işleri müdürümüz ve ilçe başkanımızla birlikte başkanımızı ziyaret edip ilçemizin genel durumunu görüşüp, fikir alışverişinde bulunmak ve ilçemizin daha iyi bir konuma getirilmesi adına neler yapılabilir? İhtiyaçlarımız var bunlarla alakalı neler yapılabilir bunları konuşup değerlendirmek için toplandık” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ayhan Akbaba , “Karakoçan’a sahip çıkması manevi bir babalık olması sebebiyle Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ettik. Bugüne kadar verdikleri destekler gerçekten takdire şayan destekleri oldu. Bundan sonraki süreçte de kendisinden aynı şekilde desteklerini bekliyoruz, beklediğimizi ifade ediyoruz. Her için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“KARAKOÇAN ELAZIĞ’IN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN BİRİDİR”

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise, “Biz Karakoçan ile ilgili gerçekten elimizden bir şey gelirse hiçbir zaman esirgemeyiz. Karakoçan Elazığ’ın en güzel ilçelerinden biridir. Kaymakam Bey’de sağ olsun gelir gelmez Karakoçan’a bir eylem kazandırdı. Doğalgaz, alt yapı olsun yaptı. İlçe başkanımızda genç, dinamik inşallah hep birlikte el ele vererek Karakoçan’a en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Bizim de elimizden ne gelirse her zaman sizin yanınızdayız. Çalışmalarına başarılar dilerim” diye konuştu.