Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen ve 6 Ekim tarihlerine kadar devam edecek kitap fuarında yazarlar ve okurlar buluşmaya devam ediyor.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde yüze yakın yayınevi ve yazarın katılım sağladığı fuar adeta kitapseverlerin akınına uğruyor.

Açıldığı günden itibaren fuarı binlerce kişi ziyaret ederken, kalemleri ile okurların hayatlarına dokunan yazarlar da kitapseverlerle buluşuyor.

Yazdığı kitaplarla fuara katılan Şair, Senaryo Yazarı, Televizyon Programı Sunucusu, Köşe Yazarı İsmail Kılıçarslan, söyleşi programında kitap dostlarıyla bir araya geldi.

Kılıçarslan söyleşinde eşitlik, adalet kavramları üzerinde durdu.

Adaletin çift yönlü bir kavram olduğunu ifade eden Kılıçarslan, adaletin kaybedilmesiyle elde hiçbir şeyin kalmayacağını söyledi.

KILIÇARSLAN: MAKAM GİDER KUL HAKKI SENİNLE BERABER KALIR

İsmail Kılıçarslan, “ ben bunun örneğini bir yerde verdim sonra beni şikayet etmişler AK Parti’nin teşkilat eğitimi toplantılarında, AK Parti Genel Merkezi’ne. Şunu gözden kaçırmamak lazım parti gidecek kul hakkı kalacak, makam gider kul hakkı seninle beraber kalır. Çocuğuna iş isterken şunu hiç düşündün mü mesela ben AK Partideyim dolayısıyla benim çocuğum bir işe girmeyi hak ediyor. Diyen vatandaş bu koca Elazığ’da o işi senden daha çok hak eden biri vardır. Sen bilerek veya bilmeden, isteyerek ya da istemeden onun hakkına girmiş olursun ve adil şahitlik hakkı elinden alınmış olur. Bir de ekstra kul hakkıyla boğuşmak zorunda kalırsın. Makam gider, iş gider, para gider ama adalet elden gitti mi geriye hiçbir şey kalmaz” ifadelerini kullandı.