Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan erkek kardeşi Serkan Ortaç, 15 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Serdar Ortaç, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerinden kardeşinin sağlığına kavuşması için dua istedi.

"ALLAH'IM KARDEŞİMİ BİZE BAĞIŞLA"

Evli ve çocuk babası olan kardeşinin rahatsızlığıyla zor günler geçiren Serdar Ortaç, erkek kardeşi ve yeğeninin mutlu oldukları zamana ait olan bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini duygulandırdı. Ortaç paylaşımında şu sözlerle kardeşine dua istedi: "Değerli hocalarım ne olur dua edin, Allah'ım sen bağışlayansın, sen şifa verensin, küçük kardeşim Serkan'ı bize bağışla yarabbim.

"NE OLUR DUA EDİN"

Daha 35 yaşında çocuklarına bağışla. Amin. 15 gün sonra bugün gözlerini açtı ama hala solunum cihazına bağlı, yoğun bakımdan çıkması için dua edin ne olur."

"KÖTÜ GÜNLER VAR"

Eşi Chloe Loughnan Ortaç'ın geçtiğimiz aylarda Amerika'da geçirdiği trafik kazasıyla yıkılan Serdar Ortaç, eşine kavuşmasına sayılı günler kala kardeşinin hastalık haberiyle bir kez daha yıkıldı. Ortaç, önceki gün eşiyle muhabirlerin sorularını yanıtlarken "Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah'a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor" açıklamasını yaptı.