AK Parti’den 28. dönem için Milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz yaklaşan yerel seçimlerde belde ziyaretlerinde bulunarak Ak Parti Adaylarına destek verdiler.

28. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayları Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz Mollakendi, Yurtbaşı, Yazıkonak ve Akçakiraz Beldelerindeki Seçim Koordinasyon Merkezlerinde Adaylar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde Mehmet Karacadağ’a İl genel meclisi üyesi Suphi Özay da eşlik etti.

Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek

Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz’ın ilk ziyareti Mollakendi’ye oldu. Karacadağ ve Yılmaz Ak Parti Mollakendi Belediye Başkan Adayı Mehmet Mustafa Ayaz’a destek olduklarını söylediler.

Ziyaretlerin bir diğer adresi Yurtbaşı Beldesi’ne oldu. Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz, Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan’ın başkan seçilmesi halinde ellerinden gelen maddi ve manevi desteği vereceklerini kaydettiler.

Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz daha sonra Yazıkonak Beldesi’ne giderek, burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz’ın seçim günü beldeden büyük bir destek alacağına inandıklarını dile getirdiler.

Mehmet Karacadağ ve Abdülkerim Yılmaz belde ziyaretlerini Akçakiraz ile noktaladı. AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Adayı Taner Baytaşoğlu’nun beldeye güzel hizmetler yapacağına inandıklarını söylediler.

X

Editör: Haber Merkezi