Eski FIFA kokartlı hakemlerden Metin Tokat, Türkiye faal futbol hakem ve gözlemcileri derneği genel merkez başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra ülke genelinde ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek

Tokat, adaylık sürecindeki ziyaretler doğrultusunda Elazığ’a geldi.

Beraberinde Türkiye faal futbol hakem ve gözlemcileri derneği Elazığ şube başkanı Alper Kaymaz’la birlikte televizyonumuzu ziyaret eden başkan adayı Metin Tokat, genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörümüz, TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç’la sohbet etti.

Tokat, Türk futbolunu tek probleminin hakemlermiş gibi bir algı oluştuğunu belirtirken, hakemlerin taraftarının olmadığını, kendilerinin hakemlerin tarafı olduğunu belirtti.

Yaşanan ortamlardan dolayı kendisini sorumlu hissederek aday olduğunu belirten Metin Tokat, hakemlerin sorunlarının ve haklarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği genel merkez başkan adayı Metin Tokat, hakemlik ve gözlemciliğin itibarsızlaştırıldığını da belirterek, Türk futbolunun tek sorunu hakemler değildir diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi