31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Keban ve Ağın’da Seçim İletişim merkezi açıldı. Seçim İletişim Merkezlerinin açılışına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, parti teşkilatı ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Keban Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan MHP MYK Üyesi Alper Erdem, 31 Mart yerel seçimleri için iddialı olduklarını ve Elazığ Merkez dahil birçok ilçeyi almaya talip olduklarını söyledi.

BAL: ADAYIMIZIN VERDİĞİ TÜM SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Keban Belediye Başkan Adaylarının her sözünün arkasında olduklarını ve Keban’ı kazanmaları halinde gayretle çalışacaklarını ifade etti. Bal, “Birçok bölgede iddialıyız, iddialı olduğumuz bölgenin çok olduğu doğrudur ama biz Keban’ı kazanmışız arkadaşlar şimdiden Keban’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bugün ilan ediyorum ki Yücel başkan burada size ne söylerse, ne taahhüt ederse Milliyetçi Hareket İl Başkanı olarak ben sonuna kadar arkasındayım. Keban’ı hak ettiği yere getirmek için başta kendisi sonrada biz kanımızın son damlasına kadar çalışıp ne gerekiyorsa onu yapacağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

IŞIKVER: KEBAN’I GERİ ALMA VAKTİMİZ GELMİŞTİR

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Keban’ı geri almanın vaktinin geldiğini ve Kebanlıların MHP’ye inandığını ifade etti. Işıkver, “Keban bizim için çok kıymetli, adayımız aramızda Başbuğumuza Alparslan Türkeş’e Keban’ımızın altın anahtarını takdim eden ağabeyimiz. O gün aslında Keban’ı ülkücü hareketin gözünde de çok mukaddes yere bir yere koymuştur Allah başbuğumuza rahmet etsin, ağabeyimizin canına sağlık versin. Biz emaneti geri almanın vaktinin geldiğini düşünüyoruz görüyorum ki Kebanlılar da öyle düşünüyor, zafere bismillah diyorum Allah’ın izniyle emaneti yeniden geri alacağız” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve beraberindeki heyet Keban’dan sonra Ağın’a geçerek Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı.

IŞIKVER: YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Ağın Seçim İletişim Merkezi açılışında vatandaşlara seslenen MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın’da şimdiye kadar yaptıklarının bir sonraki dönemde yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyerek Ağın Belediye Başkan Adayı Ali Uslu’ya destek istedi. Işıkver, “Biz kendi içimizde yetişen hakikaten yaptıklarıyla Türkiye’ye damga vurmuş, Türk siyasi tarihine, Türk belediyecilik tarihine damga vurmuş bu arkadaşlarımızın kıymetini bilmek zorundayız ki böyle değerler ancak kaybettikleri zaman kıymetleri anlaşılan değerlerdir. Bu itibarla ben Ali Başkan’a, Turgay Başkan’a bir kez daha teşekkür ederken bundan sonraki süreçte de bugüne kadar yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğu gerçeğiyle de hareketle bu ilçelerde bir tane problem bırakmayana kadar bu ilçeye vizyon kazandırma noktasında da bazıları için çok büyük hizmetler de olsa el ele mücadele ederek Ağın’ı hak ettiği yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve beraberindeki heyet Seçim İletişim Merkezi açılışının ardından Ağın’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi