MHP Kovancılar seçim koordinasyon merkezi yoğun bir katılımla açıldı.

Açılışa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal, MHP Kovancılar Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, ilçe halkı ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Yunus Bal bu seçimde bu hikâyenin sonunu yazacağız ve ilçe için ciddi projelerimiz var” dedi.

Başkan Bal, “Bizler inanıyoruz, Kovancılar için çok ciddi projelerimiz var. Bakın Elazığ’ın en büyük ilçesi belki de en küçük ilçesinden bile geri kalmış ilçesi. Tarihi 30 yıl geriye giden bir ilçe. Sanayisi, okulu, hastanesi bir şekilde gelişmeyen. Bugün kapalı kapılar ardından kulağımıza geliyor. Ya işte Hastane açılacak personeli biz seçeceğiz, Vallahide Billahi de biz seçeceğiz, kimseye bırakmayacağız. Geçmişte belki Milletvekilimiz yoktu ama şimdi var, fitil fitil getiririz buradan. Kimse bu şehri tahakküm altına alamaz. O yüzden sizden rica ediyorum, Kovancılar’ın geleceği için bizlere sahip çıkın. Bizler inanıyoruz, sizlerde inanın” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver her seçimde farklı bir kıyafet farklı bir bayrakla karşısına çıkan her seçimde yağmur nerede yağıyorsa tarlasını oraya taşıyanlardan Kovancılara hayır gelmez” dedi.

Milletvekili Işıkver, “Her seçimde farklı bir kıyafetle, farklı bir bayrakla karşısına çıkan, her seçimde yağmur nerde yağıyorsa tarlasını oraya taşıyanlardan Kovancılar’a bir hayır gelmez arkadaşlar. Bakın konuşmalarımız belki birilerinin ağrına gitmiş olabilir. Gitseydi gerçi bu kadar yön ve kıble değiştirmezlerdi. Bir insan yahu ben olayımda ne olursa olsun, ben olayımda nerden olursa olayım mantığıyla yürürse bu insan yol arkadaşına, davasına, dava arkadaşına sadık değilse, sadakati yoksa Memlekete de topluma da bir faydası olmaz. Ben Kovancılar’da bir tane problem bırakırsam bu şehirde, bu cadde de gezmeyeceğim, sizinle bir daha aynı meclise oturmayacağım, bir daha karşınıza çıkmayacağım. Birisi geliyor, bakıyorsun büyük büyük anlatıyorlar. Şimdi burada büyük konuşmak kimseye bir fayda getirmez. Kovancıların hali ortada. Ben Genel Meclis’te Ulaştırma Komisyon Üyesi olarak, Turizm Üyesi olarak söz veriyorum. Kovancılarda bir yerde, bir yolda, ulaşımla alakalı bir yol sorunu bırakmayacağım. Hasan Aydın sizlere neyi söz verdiyse onu yapacağıma sizin huzurunuzda söz veriyorum” dedi.

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem
Editör: Haber Merkezi