MHP’NİN Sivrice Mitingi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Mitinge MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Sivrice Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgay Gündoğan, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP MYK Üyesi Abdülhamit Kaya, partililer ve ilçe halkı katıldı.

MHP İl Başkanı Yunus Bal, dün susmadık bugünde susmayacağız. Biz yapacağız edeceğiz demiyoruz. 5 yıldır yaptık. Bundan sonrası da yaptıklarımızın teminatı olacak ”dedi.

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem

Başkan Bal, Şimdiden olmadık vaatler vermeye başladılar. Yapamayacaklarını yapmak için söz vermeye başladılar. Ama biz bu senaryoyu daha önce izledik. Bu filmi daha önce izledik. Olmayan binalarda açılış yapıp insanları iş vaadiyle söz vermeye kalktınız. Satın almaya kalktınız, tutmadı. Çünkü Sivrice halkı satılık değil, Sivrice halkına iş vaat ederek, aş vaat ederek satın alamazsınız. Bunu tekrardan kendilerine hatırlatıyorum. Toplarıyla, tüfekleriyle gelsin daha önce bizim açılışımızda da Belediye Başkanımız söyledi, biz yapacağız, edeceğiz demiyoruz, Allah’ın izni ile beş yıldır yaptık bundan sonra da yaptıklarımızın teminatı olacak” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen seçilmemiz noktasında ata toprağımız sivrice kardeş belediyemiz olacak “dedi

Başkan Adayı Doç.Dr.Aygen, “Dün mevcut Belediye Başkanı gelmiş, soruyorum nereli acaba. Sivrice benim Ata toprağım, benim dedelerim burada yaşadı. Bende bir Sivriceli olarak karşınızdayım. Sizlere de söz veriyorum. Belediyeyi kazandığımız takdirde ben daha öncede Turgay Başkan’a söyledim. Burayı Kardeş Belediye yapacağız inşallah, Sivrice’nin yükünü alacağız inşallah” dedi.

Seçmenlerine seslenen Sivrice Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan , “5 yıl önceki sivrice ile bugünkü Sivrice’nin farkını görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Turgay, “Bundan tam beş yıl önce, şuradan bir elli metre aşağıda yine mitingimizi yapmıştık. Beş yıl önceki Sivrice ile bugünkü Sivrice’nin farkını görüyoruz değil mi? Ne demiştik beş yıl önce, biz yeni bir Sivrice inşa edeceğiz demiştik. Sivrice’yi şantiye alanına çevireceğiz demiştik. Köy olmaktan bu ilçeyi kurtaracağız demiştik. Kentsel Dönüşüm vaat etmiştik. Çok önemli bir vaat idi. Bakın o kadar önemli bir vaat ki bugün Türkiye’de bunu vaat etmeyen tek bir Belediye Başkanı var mı? Biz bunu beş yıl önce vaat ettik ve gerçekleştirdik. Çok kıymetli Sivriceliler, kıymetli hemşehrilerim ben sizin bir parçanızım, içinizden geldim, değişmedim, değişecek bir karakterimde yok. Bizim mayamız bu bozulmaz. Kapımız herkese açık oldu. Gelene elimizden geldiği kadar çözebileceğimiz kadar çözmeye çalıştık. Çözemediğimiz de varsa kibarca yolcu ettik ama o makamı herkesin makamı yaptık” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Sivrice’nin geleceğini ve hayallerini yedirmeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Işıkver, “ Her siyasetçi gibi bende konuşmayı sveerimde başkası konuşurken pek dinlemeyi sevmem ama Turgay Başkan hakikaten hem doğru konuşur hem az konuşur hem de öz konuşur. Birkaç gün evvelde söyledim. Ölür söz vermez eğer ölürse de ölse sözünden dönmez. Bu beş sene her anlamda her yönden sözlerime şahitlik edecektir, Sivrice halkıda şahitlik edecektir, Sivrice’nin sokakları da şahitlik edecektir. Sivrice’nin mahallelerinin, caddelerinin, resmi kurumları, Sivrice’ye gelen yatırımlarda şahitlik edeceklerdir ki Turgay Gündoğan beş seneyi dolu dolu geçirmiştir. Beş sene gece dememiştir, gündüz dememiştir, kar dememiştir kış, dememiştir, yoruldum dememiştir, zor dememiştir, bunu yapamayız dememiştir, imkansız dememiştir mücadeleye devam etmiştir ve başarmıştır. Bugünkü bu coşkulu kalabalıkta bunun ispatıdır. Bakın yedi gün kaldı Turgay Başkan’ı yedirmeyeceğiz. Sivricelinin hayalini yedirmeyeceğiz. Sivrice’nin geleceğini yedirmeyeceğiz. Biz Sivrice’ye hizmetkarız bende Sivrice’nin öz evladı gibi kendimi hissediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Sivrice’nin asi iki yiğit evladını önce rabbime sonra size emanet ederken sizleri de her şeyin yegâne sahibi olan mutlak güç ve kudret sahibi Yüce Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi