2024 seçimleri için partilerin ve adayların seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da bu kapsamda Ağın ilçesinde bir dizi temaslar da bulundu.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

Milletvekili Erol Ağın’da AK Parti ve MHP adaylarını da ziyaret etti.

Milletvekili Erol bu kapsamda AK Parti Ağın Belediye Başkan Adayı Şeref Çakar ile MHP Ağın Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Uslu ile bir araya geldi.

Milletvekili Erol,  adaylara ev sahiplikleri için teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Keşke herkes bu duruma önem verebilse. Siyasette nezaket çok önemli diyerek Milletvekili Erol’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Erol,

 “Seçim çalışmalarımız kapsamında Ağında bir dizi ziyaret ve temasta bulunduk. Öncelikle kendi adayımız ile halka açık bir toplantı düzenledik. Ağın Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Ali Uslu ile de bir araya geldik. Siyasette nezaket her zaman olmalı. Siyaset yalnızca karşıtlık üzerinden söylemler geliştirilerek yapılacak bir süreç değil. Aynı zamanda hizmette bir farklılığın yaratılması anlamında adayların başarısı, aday olduğu bölgelerle ilgili daha iddialı projeler ortaya koyarak sürdürülmesi gereken bir süreç olduğunu değerlendiriyorum. Ağın’ın başarılı bir belediye başkanı var ama bizim iddiamız onun eksikliklerini, olumsuzluklarını yorumlayarak değil daha iyi şeyler yaparak, hizmette bir farklılık yaratarak adaylık sürecini götüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi