Milletvekili Erol, 31 Mart seçimleri için tarihi bir çağrıda bulundu.

Elazığlıların kendisine bir şans verdiğine ve bu şansı boşa çıkarmadığına değinen Erol, sadece bir dönemliğine Elazığ’da değişim isteyen her kesimden insanın emanet oyuna talip olduklarına değindi.

Bu doğrultuda büyük bir sorumluluk aldığını dile getiren Erol, başarılı olamazsa Elazığlıların kendisine bir daha ne Milletvekilliği ne de belediye seçimlerinde oy vermemesini vurgulayan bir iddiada bulundu.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

“ELAZIĞ’IMIZ KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE BU SÜRECİ TAMAMLAMIŞTIR”

Milletvekili Erol, “Güzel bir kampanya süreci yaşadık. Ben bu kampanya süresi içerisinde bütün siyasi partilerimizin Milletvekillerine, belediye başkanı adaylarına, il başkanlarına ve örgütlerine teşekkür ediyorum. İlimizde bir gerginlik olmadı. Bütün adaylar inanılmaz bir emek verdiler. Yoğun bir kampanya süreci yaşadılar, kendilerini anlattılar. Tabi doğal olarak vatandaşlarımız, Elazığlı hemşehrilerimiz sandığa gidecekler ve ilimizin belediye başkanını seçecekler. Elazığ’da, nezaket kurallarına son derece uygun, hoşgörülü ve projelerin konuşulduğu, tartışıldığı bir süreç yaşandı. Bu da Elazığ için bir kazanımdır. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi