Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Baskil İlçesi’nde temaslarda bulundu.

Milletvekili Işıkver’e temaslarında İl Başkanı Yunus Bal ve İlçe Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus eşlik etti.

İlçede ilk olarak partilileri ile bir araya gelen MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, İlçe Belediye Başkan Adayları Turus’un değerleri ile çatışmayacak bir isim olduğunu belirterek, destek istedi.

Milletvekili Işıkver, “Tuncer abim kirli siyaseti bilmeyen, kirli yaşamayı da bilmeyen beşeri ve iştira hayatının her alanında temizliği sebebiyle mağdur olmuş bir ağabeyimizdir. Dedi ki ben bir oyu bile menfaat karşılığında alacaksam Allah bana nasip etmesin. O gün için yaptığı doğru olduğu gibi bugün içinde yaptığı doğrudur. Bu arkadaşımız yarın yine yanlış yapmaz ve kesinlikle değerleriyle çatışmaz, kesinlikle doğru bulmadığı bir şeyi yapmaz. Ama biz bu defa onun temizliğinin, onun karakterliğinin, onun şahsiyetinin hatırına özellikle ablalarımız, kadınlar, Asenalarımız gece gündüz demeden her kapıyı tutacağız, herkesi kontrol altında tutacağız. 15 oy ile kaybettik bu yarım kalmış bir sevda hikayesidir. Biz bu hikâyeyi tamamlamaya geldik, ben bu yüzden buradayım. Tuncer Turus’un arkasındayım. Allah’ın izni ile Baskil’i düştüğü yerden de el birliği ile kaldıracağız” dedi.

İl Başkanı Yunus Bal da, İlçenin unutulduğunu ve ötekileştirildiğini söyledi. 

Başkan Bal, “Baskil için çok ciddi planlar, çok ciddi projelerimizde vardı. Bu süreç içerisinde belki de Elazığ’da 20 seçim bölgesinde adayı belirleme noktasında en çok zorlandığım yerlerden bir tanesi. Ben başta dün aday adayı olup bugün adayımızla beraber sırt sırta veren adaylarımıza bir alkış istiyorum. Maden’de belki farklı problemler var insan eliyle yapılmış hataların verdiği toprak kayması, hafriyat bunun gibi hatalar var ama inanın Baskil doğa harikası. Baskil’de insan eliyle verilmiş en büyük zarar unutulmuş ve ötekileştirilmiş olmasıdır. Ben buradan tekrardan ilan ediyorum, bizler inanıyoruz, erkekler olarak inanıyoruz ama hanfendiler, ablalar ve annelerim inanırsa biz Baskil’i alırız. Buradaki insanlar gerçekten mazlum gerçekten masum. Kayısı peşinde aylarca koşuyorlar ama burada bir tane bile kayısı satacak pazarımız yok. O yüzden Baskil gerçekten hizmete açık, bizde hizmet etmeye aşığız. Bu yüzden Tuncer Başkan’a çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus, ilçe için projelerini sıraladı.

Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne? Benzin, LPG ve Motorin Fiyatlarında Son Durum Ne?

Başkan Adayı Turus, “Ben sizleri inşallah 27 gün sonra Belediye Binasında ağırlamak istiyorum. Hepinizi oraya davet etmek istiyorum. Allah2ın izni ile 27 gün sonrada davetimi şimdiden yapıyoruz ve sizleri oraya bekliyoruz. Şimdi bizim burada bir spor salonumuz vardı ve erkeklere istidam edilecekti daha doğrusu. Ben bunu Televizyonlarda da gittiğim yerlerde de söyledim. 6 gün boyunca bir gün kapalı olacak tamamen hanımlara verilecek, spor ve dinlenme alanı olarak sizlere hizmet edecek. Yine bir kreş sözümüz var ablalarımın çok mağdur olduğu bir nokta. İlk işimizde Belediyeye ait bir kreş açmak olacak. Ayrıca buradan da gördüğünüz gibi iki tane terasımız var. Bunlardan bir tanesini sizin aktiviteleriniz için dizayn edeceğiz. Arkadaşlarınızla burda oturduğunuz gibi orada da oturup sohbet edeceksiniz. Bir dizi sosyal etkinlik yapabileceğiniz ürünlerimiz olacak. Tamamen bayan odaklı çalışmalarımızı takdir edeceksiniz umarım. Bizde bu konuda hep sizin yanınızda olacağız. Kurs hocalarımız var onların ürettiği ürünlerin tüm dünyaya sayışı ile ilgili kendileriyle istişare ettik konuştuk, ürünleriniz çok kıymetli çok değerli fiyatlara satışlarını yapacağız. Bunlar yapacaklarımızın bir kaçı ve hep sizin yanınızda olacağız” dedi.

Işıkver beraberindekilerle birlikte daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Işıkver’in son durağı ise Baskil Kaymakamlığı oldu.