GÜNDEM

Minibüs Eğitim Amaçlı Hibe Edildi

Ford Çetinkayalar Otomotiv Anonim şirketi tarafından Elâzığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine derslerinde uygulamalı olarak incelenmesi için, 1 adet minibüs hibe edildi.

Ford Çetinkayalar Otomotiv Anonim Şirketi Genel Müdürü Gamze Özbey; aracın eğitim amaçlı gönderildiğini söyleyerek aracın anahtarını il Milli eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e teslim etti.

ÖZBEY: BU ARAÇ PROJE KAPSAMINDA GÖNDERİLDİ

Özbey, “Burada Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin meslek lisemize hibe ettiği aracın teslimat töreni için bulunuyoruz. Aracı tamamen öğrencilere eğitim amaçlı olarak gönderdi Ford Otomotiv San. A.Ş. Meslek liseleriyle ilgili projesi kapsamında gönderildi bu araç” ifadelerini kullandı.

GÜRTÜRK: BU TÜR ÇALIŞMALARA BİR ALT YAPI OLUŞTURMAKTA

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Ben de Ford Otosan Genel Müdürlüğüne ve Çetinkayalar A.Ş.’ye çok teşekkür ediyorum. Bu aracı biz meslek liselerinde hizmet değil de burada kullamak ve öğrencilerimizin motorundan diğer aksesuarlarından hem faydalanmak, hem de yeni bir sistemi yani bu araç otomatik olarak dizayn edilmiş. Yeni sistemin hem öğrencilerimiz tarafından bilinmesi, hem de sökülüp takılması ve bu işi yaparak, yaşayarak öğrenmeleri açısından çok önemli. Meslek Lisemiz, Elazığ’ın en eski meslek liselerinden birisi. Burada motor bölümümüzde bu çalışmalar en üst seviyede yapılmakta. Öğrencilerimizde zaten burada mezun olduktan sonra sahada iş bulmaları konusunda ve üniversitede de bu tür çalışmalara bir alt yapı oluşturmakta. Ben bundan dolayı Ford Otosan Genel Müdürlüğüne ve Elazığ Çetinkayalar Ford Otomotiv A.Ş.’ye katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.