GÜNDEM

Müftüden Yanılmaz'a Ziyaret

Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri adı altında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya bahşedilişinin şerefine onunla ilgili konuların ele alındığı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle il müftüsü Yusuf Sarıkaya ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti.

Sarıkaya: “Özellikle son günlerde ülkemizde olan olaylar nedeniyle hasretten dini konuları istismar eden o malum yapının oluşması nedeniyle, toplumu güven ortamına yeniden çekmek için bir çok program düzenleyeceklerini belirterek 5 bine yakın kitap dağıtılacaklarını” ifade etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ziyarette yaptığı konuşmada “Kutlu Doğum Haftası hepimize hayırlı olmasını temenni etti. Yanılmaz özellikle evlatlarımızı gençlerimizi camide buluşturmamız lazım dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz

Camiden içeriye adım atıldığında gerisi kendiliğinden geliyor, hem topluma faydalı hem milletine, Vatanına faydalı bir nesil ancak böyle yetişiyor. Bu açıdan da müftülüğün çalışmaları çok önemli. Yaptığınız her çalışmada Elazığ Belediyesi’ni çözüm ortağı olarak görebilirsiniz. Biz birlikte yol yürüyen insanlarız. Neticede yol kaldırım ne kadar yapıyorsak, insanımıza yaptığımız katkı hepsinden daha önemlidir” dedi.