31 Mart mahalli idareler seçimleri için takvim daralıyor. Seçim yaklaşırken, muhtar adayları da artmaya başladı.

Bu kapsamda Abdullahpaşa Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Haktan Karabatak da “Oylarımız halktan, adayınız Haktan” diyerek mahallesinin sakinlerinden destek istedi.

Haktan Karabatak, “1982 Elazığ doğumluyum. Evli, İki çocuk babasıyım. Abdullahpaşa Mahallesi muhtar adayıyım. Abdullahpaşa Mahallesinin sorunlarını çözmek için adaylığımı koydum. Mahalle sakinlerimizden desteklerini bekliyorum” dedi.

Mahallenin sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen Abdullahpaşa Mahalle Muhtar Adayı Haktan Karabatak, ulaşım sorunun en çok yaşandığı yerin Hak Sen Tokilerinin bulunduğu noktada olduğunu belirterek; “Gelişim ancak değişim ile olur.” Dedi.

Haktan Karabatak, “42 yıldır Abdullahapaşa Mahallesinde oturuyorum, doğma, büyüme buralıyım. Mahallemizin başta ulaşım ve yol gibi sıkıntılarını çözmek için adaylığımı koymuş bulunmaktayım” dedi.

Gurbetten Geldiği Köyüne Can Verdi Gurbetten Geldiği Köyüne Can Verdi

Abdullahpaşa Mahallesi’nin en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirten muhtar adayı Karabatak, mahallede ortak ATM, fatura ödeme merkezi inşa edeceğini, Pazar yerinin daha geniş ve konforlu hale getireceğini, park ile yeşil alanların sayısını çoğaltacağını ve aile sağlığı merkezinde diş polikliniğinin açılması için girişimlerde bulunacağını ifade etti.