Uyuma şekliniz kişiliğinizi yansıtıyor

Haberimizde yer alan basit bir testle siz de uyuma şeklinizden kişiliğinize dair ipuçları bulabilirsiniz.

Uyku ve uyuma şeklinin insan kişiliği üzerindeki etkisi, merak edilen ve araştırılan konuların başında geliyor. Haberimizde yer alan basit bir testle siz de uyuma şeklinizden kişiliğinize dair ipuçları bulabilirsiniz.

1 .Dizleriniz bükerek ve bir eliniz yastığın altında uykuya dalıyorsanız; sakin ve güvenilir birisiniz demektir. Geleceğinden korkmayan, cesaretli bir yapınız var. En mutsu zamanlarınızda bile gülümser ve hayatınızda olan tüm değişiklikleri olgunlukla karşılayabilirsiniz.

2. Eğer uykuya cenin pozisyonunda dalıyorsanız, kendini korumaya alan, sempatik ve duygulu bir kişilik çiziyorsunuz. Bu şekilde kıvrıldığınızda, çevrenizdeki karşılaştığınız sorunlardan kendinizi soyutluyorsunuz. Yetenekleriniz ve potansiyeliniz içinde, resim yapmak, dans etmek veya bir blog yazarı olmak var.

3. Eğer yüz üstü, kol ve bacaklar dışarı serbest dağılmış şekilde uyuyorsanız, bir liderle karşı karşıyayız demektir. Dürtüsel, inisiyatif kullanmaya hazır, hem kişisel hem de mesleki hayatınızda lider konumda bulunan bir kişiliğiniz var. Muhtemelen her şeyi önceden planlamayı tercih edersiniz çünkü sürprizler size göre değildir. Sorumluluk hissini büyük başarılar elde etmenize yardımcı oluyor.

4. Eğer sırt üstü uyuyorsanız, karşımızda büyük olasılıkla ilgi merkezi olmaya alışık ve arkadaş canlısı, hayatı seven, pozitif kişi vardır. İnat ve ısrarla çalışıyorsunuz. Bu pozisyonda uyuyan insanlar genellikle çok güçlü kişiliğe sahiptirler.

5. Sırt üstü, kollarınız yanda ve ayaklarınız nizami bir şekilde uyuyorsanız, gelecek planlarını yapmış, hayattaki amacı belli olan ve hedefine doğru yürüyen bir kişiliksiniz demektir. Katı, itaatkar ve talepkar olabilirsiniz.

6. Eğer bir yüz üstü , bir bacağınızı kaldırarak uyuyorsanız, şanslı ve her türlü maceraya atılabilen, ne yapacağı tahmin edilemeyen bir kişiliksiniz. Ruh halinizin çok hızlı değişmesi, çevrenizdeki insanlar için kafa karıştırıcı olabilir. Karar vermek ve seçim yapmak sizin için en zor olan şeyler. Genel olarak işte ve hayatta, istikrarlı, barışık ve titiz bir insansınız.

Bu uyuma şekillerinden biri yerine birden fazla pozisyonda uyuyorsanız, bu, henüz kendinizin bile farkında olmadığınız çok yönlü bir kişilik sahibi olduğunuzun göstergesidir