Vücuduna Şırıngayla Meyve Suyu Enjekte Eden Kadın Ölümden Döndü

Çinli bir kadın, daha sağlıklı yaşamak için şırıngayla kendisine meyve suyu enjekte etti. Sonuç: Az kalsın hayatından olacaktı.

Vücuduna Şırıngayla Meyve Suyu Enjekte Eden Kadın Ölümden Döndü

Sağlıklı bir yaşam için yapılan bazı geleneksel aktiviteler hep var olmuştur; spor, sağlıklı beslenme, mental rahatlama vs. Fakat doğru olduğu düşünülen ya da konunun uzmanı olmayan kişiler tarafından gelen öneriler doğrultusunda yapılanlar, her zaman sonu hüsranla sonuçlanma ihtimaline de açıktır. Çinli bir kadın, her ne hikmetse kendisine şırınga ile meyve suyu enjekte ederek daha rahat bir yaşama kavuşmayı hayal etti fakat işler hiç istediği gibi gelişmedi.

Yaptığı eylem sonrası 5 gün boyunca yoğun bakımda kalan 51 yaşındaki kadının karaciğer, böbrek, kalp ve akciğerinde büyük hasar meydana geldi. Hunan bölgesindeki Xiangnan Üniversite Hastanesi'nde çalışan bir kadının açıklamalarına göre kadın, kendisine 20 çeşit meyve suyu içeren bir sıvı enjekte etmiş. Bu işlemin ardından deride kaşıntı ve yüksek ateş belirtileri sonrası hastaneye giden kadın, 22 Şubat tarihinde yoğun bakıma alındıktan sonra normal koğuşa alındı ve ardından taburcu edildi.

Çin'in en büyük sosyal medya platformu Weibo'da büyük ilgi gören olay sonrası 11 binden fazla kullanıcı, "#YaşlıKadınDamardanMeyveSuyuŞırıngaEtti" etiketini paylaşarak duygularını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137