GÜNDEM

Sahipsiz Elazığspor; Sahipsiz Genel Kurul

Birevim Elazığspor’da yapılması gereken olağan mali genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Saat 15.30’da Elazığ belediyesi kültür ve kongre merkezinde yapılması gereken genel kurula üyeler gelmeyince çoğunluk sağlanamadı.

Bomboş salonda hiç kimse olmazken, güvenlik güçleri ve kulüp çalışanlarıyla yönetici Zafer Yetiş’in dışında ilgi gösterilmeyen olağan mali genel kurul; 9 Haziran Pazar günü yine Elazığ belediyesi kültür ve kongre salonunda yapılacak.

YETİŞ: ELAZIĞSPOR’UN KADERİ BELLİ OLACAK

Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, ertelenen mali genel kurul sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Kongrede gelenek bozulmadı. Maalesef yine kongreye gelen yok. İlk kongrede çoğunluk sağlanmadığı için bu mali kongremiz haftaya kaldı. İnşallah haftaya mali kongremizi yaparız, ondan sonra Elazığspor’umuzun geleceği ile ilgili yönetim kurulu başkanımız ve il yöneticilerimizle toplanıp Elazığspor’un kaderi belli olacak. Başkanımızın defaten görüştüğümüzde de söylediği bize destek olunduğu taktirde biz takımımızı bir üst lige çıkaracak güce sahibiz. İnşallah bu çoğunluk sağlanır, bu birliktelik sağlanır, takımımız tekrar düştüğü yerden üst lige çıkar. Oradan da hedefimiz süper lig olur. Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, Sayın Valimizle ve milletvekillerimizle bir görüşme yaptı. Şanslı bir dönemdeyiz. Yani sporun içerisinden gelen bir belediye başkanına sahibiz. Futbolu çok iyi bilen ve futbol oynayan bir valiye sahibiz. Nihayetinde geçmişte bir sürtüşme oldu. Kulüp başkanlarıyla milletvekilleri arasında Fakat Selçuk Öztürk’ün milletvekilleriyle bir problemi yok. Onlarla da diyalogları çok iyi. Hepsi destek sözü verdi. İnşallah destek sözleri de havada kalmaz. Hepsi birliktelik yaparak Elazığspor’umuz kurtarırlar” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL