İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, Elazığspor’un küme düşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Or, Elazığspor’un küme düşmesini iktidar partisi Milletvekillerinin verdikleri destek sözlerini yerine getiremediklerine bağlayan Or, "İktidar Partisinin Vekilleri Elazığspor'u Sahipsiz Bırakmıştır" açıklamasını yaptı.

OR: ŞEHRİMİZİN VEKİLLERİ VERDİKLERİ DESTEK SÖZÜNÜ NİÇİN HAYATA GEÇİRMEDİLER?

Elazığspor’un küme düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Mevlüt Or, açıklamasında;  " Bu talihsiz sonucu, hemşehrilerimiz ve takımımıza gönül veren taraftarlarımız ile bizler hak etmedik. O akşam küme düşmesinin netleşmesinin ardından tesislerin önüne bırakılan tabut ise dikkatlerden kaçmayan bir mesajdır. Küme düşen takımımızın Şube Sorumlusu Zafer Yetiş’in açıklamasında ise; ‘’Biz sadece sahada puan kaybetmedik, masa başında da kaybettik. Ekonomik problemleri kulüp olarak aşamadık’’ cümleleri camiamıza verilen açık bir mesajdır. Bu şehrin takımına sahip çıkacağını söyleyen dönemin Başbakanı Sn. Binali Yıldırım’dan tutun da, gücü ve iktidarı elinde tutan hükümetimizin siyasetçilerine kadar neden acaba takımımıza gerekli destekler sağlanmadı, merak ediyoruz?  Yine merak ediyoruz;  şehrimizin vekilleri verdikleri destek sözünü niçin hayata geçirmediler?”  diye konuştu.

OR: BU TAKIMIN 3. LİG'DE OLUŞUNDAN MUTLULAR MI ACABA?

CHP Milletvekili Gürsel Erol’un Elazığspor’la ilgili çabasının takdire şayan olduğunu belirten İYİ parti il başkanı Mevlüt Or, “Vekilimiz uzunca bir süre maaşının yarısını takımımıza destek olmak amacıyla vermiştir. Taraftar desteği yeterli gelmeyen takımın maddi sorunlarını çözüme kavuşturmayan siyasilerimiz bu takımın 3. Lig'de oluşundan mutlular mı acaba? Neden hiçbir şekilde kamuoyuna açıklama yapılmıyor?” açıklamasını yaptı.

OR: İŞ İNSANLARIMIZIN DA DESTEĞİYLE HAKKETTİĞİ YERE ÇIKMASIDIR

“Madem transfer tahtası bile borçlar yüzünden açılamıyor ve ödenmesi gereken meblağlar futbolcularımıza ödenemiyor, neden bu takım yönetemeyen insanlara teslim edildi” diyen İYİ parti il başkanı Mevlüt Or,  " İYİ Parti İl teşkilatı olarak tek temennimiz bundan sonra takımımız işin ehli insanlara teslim edilmesi ve düştüğü bu zor durumdan iyi ve güçlü bir yönetim anlayışı ile sağlam kadrolarla ve siyasetçilerimiz ile iş insanlarımızın da desteğiyle hakkettiği yere çıkmasıdır” değerlendirmesini yaptı