Sıkıştırılmış fikstür gereği 9 günde 3 karşılaşma oynamak zorunda kalacak olan Birevim Elazığspor, bu maçların ikincisini Çarşamba günü oynayacak.

Cumartesi günü Niğde Anadolu futbol kulübüyle deplasmanda karşılaşan ve rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanla dönen bordo beyazlı ekibimiz, Çarşamba günü evinde konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Saat 11.30’da Gençlik Merkezi Sahasında yapılan haftanın son çalışmasında taktiksel varyasyonlar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Sefer Yılmaz ve yardımcılarının kontrolünde yapılan antrenmana sakat olan Salih, Eren, Tufan İzzet ve Murat Ceylan dışındaki tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Birevim Elazığspor’da sakat futbolcular Salih, Eren, Tufan İzzet Kardemir Karabükspor karşısında forma giyemezken, diz kapağında ödem oluşan Murat Ceylan’ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Öte yandan Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kalan tecrübeli futbolcu Yiğitcan Erdoğan da Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayacak.

Yapılan son çalışmanın ardından kendi tesislerinde kampa giren Bordo-Beyazlı ekibimizde, Teknik heyet ve futbolcular maç saatini beklemeye başladılar.

Birevim Elazığspor-Kardemir Karabükspor karşılaşması Çarşamba günü saat 14:00’den itibaren televizyonumuz Kanal Fırat’tan canlı olarak naklen yayınlanacak.