TFF 3. Lig 2. Grup’un 28. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Küme düşme hattıyla arasında 5 puan fark olan ve bu farkı açmayı hedefleyen temsilcimiz, İzmir ekibine karşı mutlak 3 puan parolasıyla sahada olacak.

Zorlu maçın son çalışmasını cumartesi günü kendi tesislerinde yaparak kampa giren Elazığ Belediyespor’da Gökhan Aydaş, Tuncay Fındıkcı ve Ahmet Gökbayrak’ın sakatlıkları devam ediyor. Play-Off hedefi bulunan Karşıyaka da Elazığ’a puan ya da puanlar için geldi ve ter antrenmanını maçın oynanacağı Gençlik merkezi sentetik sahada yaptı.

Elazığ Belediyespor’un, Karşıyaka ile Pazar günü saat 14:30’da oynayacağı zorlu maçı Rize Bölgesi’nden Klasman Hakemi Yücel Büyük yönetecek. Bu önemli maçta hakem Yücel Büyük’ün yardımcılıklarını Trabzon ve Ordu bölgelerinden Klasman Yardımcı Hakemleri Yiğit Çam ile Esma Aydın yapacaklar. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise yine Ordu Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Haluk Gürsoy görevlendirildi.