Elazığ Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor’u Ağırlıyor

3. lig temsilcimiz Elazığ Belediyespor, ligin 26. haftasında Pazar günü İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Manisa bölgesinden klasman hakemi Şevket Teker yönetecek.

Elazığ Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor’u Ağırlıyor

TFF 3. Lig 2. Grup’un 26. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlayacak.

Kırmızı – Lacivertli ekibimizde kritik maç öncesinde Gökhan Aydaş, Tuncay Fındıkcı ve Ahmet Gökbayrak forma giyemeyecekler.

Kart cezasını tamamlayan Can Morgül ile, sakatlıktan dönen Oktay Pop, Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın şans vermesi halinde bu maçta sahada yer alacaklar.

Pazar günü saat 14:00’de Gençlik merkezi sentetik sahasında oynanacak olan Elazığ Belediyespor – Büyükçekmece Tepecikspor maçını Manisa Bölgesi Klasman Hakemi Şevket Teker yönetecek. Teker’in yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Kürşathan Akın ile Manisa Bölgesi’nden Gökhan Özkan üstlenecek. Müsabakada 4. hakem olarak ise İzmir Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Berkay Erdemir görevlendirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137