Deprem sonrası çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1.Amatör Küme Futbol Takımları’ndan Abdullahpaşaspor’u her iki yarıda attığı gollerle 11-0’lık skorla mağlup etti…

Saat 15:00’te Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahada oynanan ve 30’ar dakikalık tek devreli oynanan müsabakaya Temsilcimiz Elazığspor, kalede Ahmet Doğan, savunmada Yiğitcan, Hebat, Murathan, Hasan Ekici, Orta Saha’da Murat Ceylan, Kadir Bekmezci, Cihan Canpolat, Selim Enes Özeren, Ensar ve Forvette Cihan Aslan 11’iyle çıktı.

İlk yarıya iyi başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor 5. Dakikada Cihan Aslan’ın attığı golle perdeyi açarken, 7.Dakika’da Kadir Bekmezci skoru 2-0 yaptı. 21. Dakikada Cihan Aslan kendisinin 2., Takımının ise 3. Golünü kaydederken bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

2.Yarıda da oyun üstünlüğünü sürdüren Elazığspor, Abdullahpaşaspor ağlarına 8 gol daha bırakırken temsilcimizin gollerini 35. Dakikada Selim Enes, 39. ve 42. Dakikada Ensar 49. 53. 54. Ve 59. Dakikada Erene Çinkılınç, 50. Dakikada ise Kadir Bekmezci kaydetti. 27. Dakikada Abdullahpaşaspor ise penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, yeni sezon hazırlıklarına Salı gününe kadar devam edeceği öğrenilirken, Bordo-Beyazlılara teknik heyetin isteği doğrultusunda izin verilecek.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığspor teknik direktörü Levent Eriş, Abdullahpaşa Mahallesi’nin de depremden ciddi bir şekilde etkilendiğini ve Abdullahpaşaspor’un yaralarını sarma anlamında bir hazırlık maçı oynadıklarını ifade ederken, güzel bir maç oynadıklarını ve hazırlık maçlarının devam edeceğini söyledi.

Abdullahpaşaspor kulüp başkanı Ferhat Evse ise Elazığspor camiasına teşekkür etti.