Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma savaşı veren ve son 9 hafta öncesinde ateş hattının içerisinde bulunan Bordo-Beyazlı Ekibimiz, Adana Demirspor maçı sonrası liglere verilecek olan 3 haftalık arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirecek…

A Milli Futbol Takımının oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçları ve yerel seçimler dolayısıyla liglere 26.hafta maçlarından sonra yaklaşık 3 hafta ara verilecek.

A Milli Takımımızın 22 Mart 2019 Cuma günü Arnavutluk ile 25 Mart 2019 Pazartesi günü ise Moldova ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçları ve 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla liglere ara verilecek.

Artık ligde telafisi olmayan haftalara giren ve bu doğrultuda da puan kaybına tahammülü kalmayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, bu kapsamda 16 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor maçı sonrasında futbolculara 2 gün izin verilecek.

İzinin ardından 19 Mart’ta Antalya Grand Park Lara Otel’de toplanacak olan Bordo-Beyazlı takım, 27 Mart’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

Antalya kampının ardından 2 gün izin yapacak olan takımımız 29 Mart’ta Elazığ’da toplanacak ve Hatayspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak. 

Bordo-Beyazlı Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Antalya Kampı boyunca takımın başında Kafile Başkanı olarak Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş’in olacağı belirtildi.